Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Beleef Kerst met anderen als wereldburger! 

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij onze Wereldwinkel aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinigere oven in een pottenbakkers-werkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren.

Daarnaast zorg je met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Wij hebben een pakket op maat

Je kunt voor ieder budget wel een kerstpakket bij ons bestellen. Heb je specifieke ideeën over wat je in je pakket wenst, dan kunnen we daarmee rekening houden. En ook mogelijk: wij leveren een of meer onderdelen voor je pakket, zoals een lief fairtrade kerststalletje of wat fairtrade levensmiddelen: een mooie fles wijn, een pak koffie of sap, of een bijzondere reep chocolade.

Krijg inspiratie door de kerstkrant eens door te bladeren voor een overzicht van ons kerstassortiment in 2018. Met behulp van deze folder kunt u gemakkelijk uw eigen kerstpakket samenstellen, of...

...kies een van de standaard kerstpakketten

Om de keuze extra makkelijk te maken is er al een aantal standaardpakketten samengesteld, zoals te zien in de kerstkrant. U hoeft dus alleen nog maar te kiezen naar welk pakket uw voorkeur uitgaat. Van thema's als 'Aziatisch koken' tot 'Koffiemoment' en van 'Natuurlijk bewaren' tot 'Sfeervol serveren'.  U kunt een standaard kerstpakket bij ons bestellen vanaf 25 Euro.

Liever een cadeaubon van wereldwinkels Nederland?

Laat u liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan heel gemakkelijk met een cadeaubon. U kunt bij ons voor je cadeaubon een leuke cadeauverpakking bestellen. Wilt u uw werknemers extra belonen, dan geeft u er een reep van Tony’s Chocolonely bij want die past precies in deze leuke doos voor uw kerstcadeau. De bon is bijna bijna alle wereldwinkels te verzilveren.

 

Meer info? Stuur ons een mail en we nemen contact met u op.