Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

DINSDAG 7 mei Zilversmid Dambar Bishwokarma in Wereldwinkel Nijkerk .

Dambar Biswokarma

Dambar werkt als zilversmid in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Hij is met steun uit Nederland indertijd opgeleid tot zilversmid en beheert al jaren met succes een eigen werkplaats. In het bedrijf van Dambar werkt hij met een aantal door hemzelf opgeleide werknemers. Dambar betaalt deze mensen een leefbaar loon en biedt zijn medewerkers zo goed mogelijke werkomstandigheden. De band met Nederland is hecht. Dambar bezoekt Nederland regelmatig. Zo betrekt Dambar ook het hoogwaardig gecertificeerd zilver uit Nederland.

Goed moment

Zondag 12 mei is het Moederdag, Dinsdag 7 mei komt Damar in de winkel met een uitgebreid assortiment. Een mooi moment om een kijkje te nemen in  de  Wereldwinkel aan de gasthuisstraat 4 te Nijkerk.
Om voor moeder een met de hand gemaakt zilveren sieraad van Dambar te kopen. En natuurlijk zijn er ook tal van andere leuke cadeaus te koop in de Wereldwinkel om uw huis of tuin een stijlvol, kleurig accent te geven of gewoon om voor een dierbare een cadeautje uit te zoeken.

Kom naar de wereldwinkel in de Gasthuisstraat en laat u inspireren.

Dambar maakt in zijn bedrijf in Kathmandu (Nepal), met door hemzelf opgeleide medewerkers, zilveren sieraden van hoge kwaliteit. Zijn vakmanschap is inmiddels onbetwist. Hij werkt met hoogwaardig, gecertificeerd zilver uit Nederland. Door de zware aardbeving in 2015 is de lokale markt en het toerisme in Nepal sterk teruggevallen.
De verkoopkansen in Nederland zijn onmisbaar om zijn bedrijf zicht op de toekomst te laten houden.

Dambar is vanaf 12.00 uur aanwezig bij de Wereldwinkel. Natuurlijk is er alle gelegenheid ook belangstelling voor de andere producten van onze Wereldwinkel te hebben. Met ieder aangekocht product bouw je mee aan een eerlijk bestaan voor de ander.