Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Kerstpakkettenactie

Kerstpakketten aanbieden met onze producten? Neem een kijkje in de kerstkrant voor een overzicht van ons Kerst assortiment in 2018. We kunnen u ook een papieren folder toesturen.

Het lijkt nog ver weg en met dit mooie weer denkt u nog niet aan de komende feestdagen en dat is begrijpelijk. De medewerkers van de wereldwinkel in Nijkerk zijn volop bezig met de voorbereiding van het aanbod van kerstattenties en eindejaarsgeschenken.

Met een fair trade cadeau kunt u uw betrokkenheid tonen aan uw medewerkers en relaties voor onze (h)eerlijke producten. U kunt kiezen uit drie opties:

U kunt uit de kerstkrant een kant-en-klaar pakket kiezen in verschillende prijsklassen

U kunt zelf met behulp van de folder zelf een pakket samenstellen; gaat u voor een bepaald thema of… alles is bespreekbaar.

U kunt uw medewerkers/relaties een cadeaubon aanbieden die zij kunnen verzilveren bij een van de ruim driehonderd wereldwinkels.

De wereldwinkel biedt u volop keuze uit zowel food als non foodproducten die onder fair trade criteria zijn vervaardigd. Dit levert diverse producten uit verschillende culturen op.

Ziet u de voordelen voor ons beiden bij het bestellen van een pakket, neem dan contact met mij op.

Dit kan door een mail te sturen naar kerstpakketten@wereldwinkelnijkerk.nl