Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Wij gaan door.

Wereldwinkel Nijkerk blijft gewoon open

Negatieve berichtgeving op televisie en in de media over het voortbestaan van de Wereldwinkels in Nederland, hebben ertoe geleid dat wij graag opheldering willen geven over onze Wereldwinkel in Nijkerk.
Als winkel zijn wij aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels (LVWW), een overkoepelende organisatie voor Wereldwinkels. De LVWW kampt echter al enige tijd met financiële problemen. Uiteraard betreuren wij dit, maar dit betekent niet dat wij als Wereldwinkel Nijkerk ook in de problemen zitten.

Wij zijn onze eigen baas en hebben onze eigen zaken op orde.
Vorig jaar vierden wij niet alleen ons 40-jarig bestaan, maar ook de heropening van onze vernieuwde winkel. Waar in de media wordt benadrukt dat het slecht gaat met de Wereldwinkels, werken wij – en met ons vele andere wereldwinkeliers – er juist keihard aan om te laten zien dat we een frisse, moderne Fairtrade cadeauwinkel zijn.
Kortom: geen paniek. Wij blijven gewoon open en onze uiterste best doen om de Wereldwinkel te laten voortbestaan. Extra handjes zijn daarbij altijd welkom; we zijn en blijven een winkel die volledig draait op vrijwilligers. Geïnteresseerd om ook op deze manier bij te dragen aan een betere wereld? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op voor meer informatie over openstaande vacatures, zowel voor het draaien van winkeldiensten als voor bestuursfuncties.