Welkom bij

Wereldwinkel Nijkerk

Cadeaupakketten

Het is altijd leuk om iets te geven maar het kiezen van een cadeau is vaak een probleem. U wilt iets geven aan de mensen van uw bedrijf, aan iemand van uw familie, aan buren of aan vrienden. Maar iedereen heeft alles al. U kunt er dan voor kiezen om namens hen iets geven aan een goed doel. Aan de andere kant, zelf iets krijgen is ook zo leuk. 

Waarom niet combineren?

Geef ze een bijzonder cadeau met (onder andere) artikelen uit de wereldwinkel. Die artikelen zijn nuttig en u steunt er ook een goed doel mee; de verbetering van welvaart elders in de wereld. U kunt het pakket zonodig aan (laten) vullen met cadeaubonnen of elders gekochte artikelen.

Mogelijkheden zijn er genoeg. Wat dacht u van een bijzonder wereldwinkelboeket (in plaats van bloemen). Of een vlinder. Of een wereldwinkeltas gevuld met wereldwinkelartikelen als bijvoorbeeld een fles wijn, kaarsen en een kandelaar, chocomints, partychips. U kunt in de winkel de artikelen uitzoeken die u in uw pakket wilt hebben.

De Wereldwinkel kan één pakket voor u maken, maar ook vele. U kunt daarbij kiezen uit vooraf samengestelde pakketten of een op uw eigen wensen afgestemd pakket. Kom daarvoor eens in onze winkel kijken. Bij grote aantallen gelden speciale gunstige voorwaarden. Wilt u meer pakketten hebben, neem dan contact op met de winkel.


Gevarieerd boeket

Theeboeket

Klein boeket